EXPOSITOR

OLI
vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
CAFE, TE, INFUSIONS

La nostra empresa neix l´any 2007. Des de llavors, hem estat lluitant dia a dia per oferir als nostres clients els millors productes a preus competitius. Disposem de un ampli catàleg de vins, treballem amb marques de cafè tant reconegudes com illy (sistema de càpsules) i Nestlé horeca, oferint Medalla de Oro als setor de la hostaleria. També disposem de licors d´arròs, especialment pensat per arrosseries i una linea de productes especialment pensada pel món vermut.

PASTISSERIA, FLECA I GELATS

[CA] La Coca de Folgueroles® és una iniciativa empresarial centrada exclusivament en la producció artesanal de la coneguda Coca de Folgueroles®, el pa de pagès artesanal. És l’esforç d’un treball fet a mà, com els nostres pares ens van ensenyar, per entregar un producte natural, fresc i de qualitat.
[ES] La Torta de Folgarolas es una iniciativa empresarial centrada exclusivamente en la producción artesanal de la conocida Torta de Folgarolas, el pan de payés artesanal. Es el esfuerzo de un trabajo hecho a mano, como nuestros padres nos enseñaron, para entregar un producto natural, fresco y de calidad.

[EN] Coca de Folgueroles® is a business focusing exclusively on artisan production of our famous Coca de Folgueroles®, the artisan rustic bread. The effort of producing by hand, as our parents taught us, leads to a natural, fresh product of quality.

 

EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
PREMSA, EDITORIAL I PUBLICACIONS
PRODUCTES CONGELATS
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
PREMSA, EDITORIAL I PUBLICACIONS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
LACTICS
CAFE, TE, INFUSIONS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

La Selecta #Gastrocultura és una empresa de distribució alimentària que ofereix assessorament i solucions de confiança, qualitat i proximitat a cuiners i professionals del sector HoReCa i botigues especialitzades. La seva tasca consisteix a buscar els millors productes, directament dels elaboradors, per oferir-los al client amb totes les garanties i amb l’objectiu de simplificar al màxim la feina dels professionals de l’hostaleria i la restauració. Aquest any l'empresa celebra el seu 30è aniversari. 

//

La Selecta #Gastrocultura es una empresa de distribución alimentaria que ofrece asesoramiento y soluciones de confianza, calidad y proximidad a cocineros y profesionales del sector HoReCa y tiendas especializadas. Su tarea consiste en buscar los mejores productos, directamente de los elaboradores, para ofrecerlos al cliente con todas las garantías y con el objetivo de simplificar al máximo el trabajo de los profesionales de la hostelería y la restauración. Este año la empresa celebra su 30 aniversario.

 

TEXTIL
PRODUCTE IV I V GAMMA
PRODUCTE IV I V GAMMA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

Koppert Cress es una empresa holandesa que se especializa en Cresses; cosechas de plantas únicas, las cuales tienen cada una un efecto específico en los sentidos. Sabor, fragancia, sensación o presentación, hay un cress para todo. Cada año al menos un artículo se suma a la colección de micro-vegetales. Una colección que es presentada como "Architecture Aromatique". 

 

PASTISSERIA, FLECA I GELATS
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
CARN I EMBOTITS
LACTICS

PRODUCTES LÀCTICS ECOLÒGICS ELABORATS AMB LLET D'OVELLA.

PRODUCTE IV I V GAMMA
PRODUCTE IV I V GAMMA

[CA] VACinBAG Cooking Solutions és una empresa que elabora solucions gastronòmiques de cinquena gamma d'alta cuina per a professionals de la restauració. VACinBAG està especialitzada en la tècnica de cocció al buit i a baixa temperatura, i ofereix una amplia gamma de carns, salses i guarnicions que permeten a les cuines professionals treballar amb productes de qualitat alhora que n’optimitzen el seu rendiment. Els productes de VACinBAG agilitzen les tasques d'elaboració i eliminen els costos de les mermes associades a les manipulacions i les coccions, alhora que permeten un control molt acurat dels escandalls i de la traçabilitat dels productes // [ES] VACinBAG Cooking Solutions es una empresa que elabora soluciones gastronómicas de quinta gama de alta cocina para profesionales de la restauración. VACinBAG está especializada en la técnica de cocción al vacío y a baja temperatura, y ofrece una amplia gama de carnes, salsas y guarniciones que permiten a las cocinas profesionales trabajar con productos de calidad, a la vez que optimizan su rendimiento. Los productos de VACinBAG agilizan las tareas de elaboración y eliminan los costes de las mermes asociados a las manipulaciones y las cocciones, a la vez que permiten un control muy exhaustivo de los escandallos y la trazabilidad de los productos. 

 

 

 

VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
CARN I EMBOTITS
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
BEGUDES ALCOHOLIQUES

Neix Celler Gerisena,  el nou projecte d’Agrícola de Garriguella, una Cooperativa tradicional vitivinícola que va  començar a caminar fa més de mig segle a l’Alt Empordà. Celler Gerisena ha sabut readaptar-se als nous temps unint passat i present, tradició i innovació per crear un nou somni, on seleccionant amb molta cura les millors vinyes velles de muntanya, dóna fruit a una nova gamma de vins d'autor, trencadors, innovadors, amb personalitat empordanesa, vins que emocionen.

Nace Celler Gerisena, el nuevo proyecto de Agrícola de Garriguella, una Cooperativa tradicional vitivinícola que comenzó a andar hace más de medio siglo en el Alt Empordà. Celler Gerisena se ha adaptado a los nuevos tiempos, uniendo pasado y presente, tradición e innovación para crear un nuevo sueño, donde seleccionando cuidadosamente las mejores viñas viejas de montaña, da fruto a una nueva gama de vinos de autor, rompedores, innovadores, con personalidad ampurdanesa, vinos que emocionan.

EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA

[CA] GIRBAU és una empresa familiar que s'ha consolidat com un dels principals grups mundials en la fabricació de solucions per a les bugaderies dels seus clients, basades en producte industrial propi i en un mercat global. L'objectiu de Girbau és crear el màxim valor per als clients, facilitant el creixement personal dels col·laboradors i contribuint positivament al territori on treballa. GIRBAU disposa de quatre centres de producció a Vic (Barcelona), un a Aix-les-Bains (França) i un a Xangai (Xina). Amb més de 1.000 persones treballant en el grup té filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Cuba, Xina, Emirats Àrabs Units, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit i República Dominicana, agents al Japó i Rússia que se sumen a una àmplia xarxa de distribuïdors amb acció en més de 100 països del món.

[ES] GIRBAU es una empresa familiar que se ha consolidado como uno de los principales grupos mundiales en la fabricación de soluciones para las lavanderías de sus clientes, basadas en producto industrial propio y en un mercado global. El objetivo de Girbau es crear el máximo valor para los clientes, facilitando el crecimiento personal de los colaboradores y contribuyendo positivamente al territorio donde trabaja. GIRBAU dispone de cuatro centros de producción en Vic (Barcelona), un centro de producción en Aix-les-Bains (Francia) y uno en Shanghai (China). Con más de 1.000 personas trabajando en el grupo tiene filiales en Alemania, Argentina, Australia, Brasil, Cuba, China, Emiratos Árabes Unidos, España, Estados Unidos, Francia, Italia, México, Portugal, Reino Unido y República Dominicana, agentes en Japón y Rusia que se suman a una amplia red de distribuidores con acción en más de 100 países del mundo. 

DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

Empresa de distribució de begudes i alimentació pel sector d'hostaleria i alimentació

PEIX I PRODUCTES DEL MAR
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

 F.A. Les Garrigues neix el 1982 sent propietària de les primeres plantacions de festucs a la Península Ibèrica. Posteriorment, ens hem especialitzat en altres cultius com són l'avellana, nous i ametlles, productes que després són processats i envasats a mà per conservar el seu màxim frescor i gust. A més a més, sóm importadors directes de fruits secs i deshidratats amb origen Tailàndia, Filipines o Sry Lanka. Així doncs, ens adaptem a les necessitats de cada client elaborant diferents formats per a que cada producte final sigui únic.

CEREALS, PASTA, ARROS
MERCHANDISING
MERCHANDISING
PRODUCTES CONGELATS
CAFE, TE, INFUSIONS
TECNOLOGIA I SOFTWARE HOSTELERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
TEXTIL
LACTICS

Llet Nostra neix l’any 2003 quan més de 200 explotacions ramaderes familiars catalanes s’uneixen per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint a donar continuïtat al sector.

Els seus valors? Origen, experiència, qualitat i ganes de tirar endavant. Descobreix aquí les cooperatives que formen part del projecte.

 

PASTISSERIA, FLECA I GELATS
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

Anxanet és un concepte d’operador de telecomunicacions diferent, amb una visió orientada a clients que necessiten tractar amb una empresa que resolgui les seves necessitats de forma centralitzada, amb un sol interlocutor.

La nostra proposta és la d’oferir els serveis d’un operador de telecomunicacions des de la proximitat, apostant per l’agilitat, la rapidesa i la capacitat d’adaptació.

D’aquesta manera aconseguim donar una solució claus en mà a clients de tipus corporatiu i de tipus institucional, a tot aquell que necessita construir xarxes de telecomunicacions, i que a més dotar-les de serveis d’Internet, de telefonia, i de tot tipus de senyal que es transmeti per xarxes de banda ampla. 

PEIX I PRODUCTES DEL MAR
CARN I EMBOTITS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS I BEGUDES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
INSTITUCIONS PUBLIQUES
LACTICS
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

La marca SOC Chef, impulsada por C.J. International, es fabricante y distribuidor internacional de productos técnicos para gastronomía y pastelería.

Las siglas SOC responden a nuestro compromiso con el cliente: Servicio, Organización y Calidad.

SOC Chef cree en el compromiso social de las empresas y, por ello, tiene dos líneas de actuación esenciales: colabora con la escolarizición de los niños en Madagascar, y da empleo a personas con discapacidad en un taller de Tárrega.

La marca SOC Chef dispone de la certificación FSSC22000 y BIO.

PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
PEIX I PRODUCTES DEL MAR

A COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disposem d'una gran varietat de peix i marisc fresc i congelat, amb més de 500 referències. També disposem de vivers de marisc viu. Comptem amb tres sales de manipulació; a la sala d'elaboració preparem el nostre producte fresc segons cada necessitat del client (escatem, filategem, eviscerem, treiem la pell...). A la sala de la sípia , elaborem, i netegem sípies per la posterior comercialització. I en la sala de tall preparem tots tipus de producte congelat.

En COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disponemos de una gran variedad de pescado y marisco fresco y congelado, con mas de 500 referencias. También disponemos de viveros de marisco vivo. Contamos con tres salas de manipulación; en la sala de elaboración preparamos nuestro producto fresco según las necessidades de cada cliente (escatamos, filateamos, evisceramos, sacamos la piel....). En la sala de sepia, elaboramos, y limpiamos sepias para su posterior comercialización. Y en la sala de corte, preparamos todo tipo de producto congelado.

DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA

Uset 1894 és una empresa familiar amb més de 120 anys d’història dedicada a la fabricació, venta i esmolat de ganivets. A Utset 1894, creiem que el ganivet és l'eina per excel.lència de tot cuiner i fins i tot l'extensió de la seva propia mà; partint d'aquesta premisa, apostem per un coneixement profund d’aquesta eina imprescindible. Dissenyem ganivets a mida de les necessitats de xefs i restaurants i organitzem cursos d'esmolat a mà. 

BEGUDES ALCOHOLIQUES

El grup familiar PERE VENTURA FAMILY WINE ESTATES elabora i comercialitza els seus propis vins i caves, coneguts arreu del món per la seva gran qualitat i prestigi. Treballa dia a dia per garantir l’excel·lència en els seus cellers i en els seus vins. La seva màxima és mantenir-se fidel als seus principis, als seus compromisos comercials i complir amb les responsabilitats i els reptes empresarials del segle XXI. 

CARN I EMBOTITS
INSTITUCIONS PUBLIQUES
CARN I EMBOTITS
CARN I EMBOTITS
CAFE, TE, INFUSIONS
TECNOLOGIA I SOFTWARE HOSTELERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
Aromis: passió pel safrà
 

El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX, un safrà considerat un dels millors del món pels seus aromes i sabors.

Actualment hem motivat a més de vint pagesos a plantar i collir safrà, la flor d’un dia, amb la il·lusió que farem del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.

La mateixa passió que ens mou en estimar la nostra terra, i els productes que ens ofereix.

Tanmateix som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries totes en cultiu ecològic certificat. Amb les quals, ja sigui a partir de la pròpia planta asssecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil.lació, el.laborem productes que ajuden tant a la nostra cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora. Productes com olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.

PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
CONSERVES
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
OLI
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
Aromis: passió pel safrà
 

El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX, un safrà considerat un dels millors del món pels seus aromes i sabors.

Actualment hem motivat a més de vint pagesos a plantar i collir safrà, la flor d’un dia, amb la il·lusió que farem del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.

La mateixa passió que ens mou en estimar la nostra terra, i els productes que ens ofereix.

Tanmateix som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries totes en cultiu ecològic certificat. Amb les quals, ja sigui a partir de la pròpia planta asssecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil.lació, el.laborem productes que ajuden tant a la nostra cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora. Productes com olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.

CAFE, TE, INFUSIONS
CARN I EMBOTITS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta