Fòrum Girona 2011

Del 20 al 23 de febrer de 2011

Darreres notÝcies




El F˛rum Gastron˛mic Girona 2011 finalitza amb un Ŕxit rotund

131 activitats protagonitzades per 154 ponents de diferents nacionalitats com Xina, Japó, Estats Units, França, Anglaterra, Portugal o Itàlia, entre d'altres.

Espectacular inici del dimarts amb la sessiˇ del reconegut cuiner nord-americÓ Charlie Trotter

FòrumEmpresa, un èxit aclaparador.

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis InnoF˛rum 2011

Consigel SL, Mas Marcè, scp i Hijos de Rivera, SA han estat guardonats amb els premis Innofòrum Cambra de Comerç de Girona 2011.

Inici del F˛rum Professional amb mÚs de 50 ponents i un gran nombre de p˙blic

El Fòrum Girona 2011 ha tingut el plaer de rebre al Molt Honorable Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya per assistir a la presentació del 2n. Curs Ciència i Cuina que organitza Fundació Alícia i Universitat de Harvard.

El F˛rum Gastron˛mic dˇna a conŔixer el nom del Cuiner de l'Any 2011

  El xef Dani Lechuga, del restaurant Caldeni de Barcelona, es proclama guanyador


separador

Revista 2011


veure PDF

Canal vídeo

Visita el nostre canal a Youtube
 

Segueix-nos a:

© Fòrum Gastronòmic SL | T 93 883 30 45 | Nota legal | Nota técnica | info@forumgastronomic.com

Diseño web | Desarrollo web | Alojamiento web

blanco

blanco