Actividades expositores
19.11.2018 // 11.30 - 12.00
Agora
Ostras Sorlut

Taller de apertura de ostras

19.11.2018 // 12.30 - 13.00
Agora
Torry Harris

Sencillas innovaciones para los platos y tapas de toda la vida

19.11.2018 // 13.30 - 14.00
Agora
Foods for Tomorrow

La nueva generación de proteínas vegetales

20.11.2018 // 13.30 - 14.30
Agora
Interovic

Carne de cordero, posibilidades de una carne sostenible y natural con Javier Robles.

20.11.2018 // 16.00 - 16.30
Agora
Massegur

Como envasar tus alimentos correctamente con atmósfera protectora

20.11.2018 // 12.30 - 13.00
Agora
La Ràpita

La Ràpita, tradición e innovación en la capital gastronómica del Delta del Ebro

20.11.2018 // 11.30 - 12.00
Agora
Tupinamba

Nueva gama de tés y tisanas Premium “ParenTEsis by Tupinamba”

20.11.2018 // 16.00 - 17.00
Taller 3
Royal Bliss

Combinados evolucionados 3.0 con Sergi Estevez, Brand Ambassador Coca-Coca

20.11.2018 // 17.00 - 18.00
Agora
Espacio de vinos naturales - Roger Viusà

Acercamiento al vino natural, distintas miradas


Informació subministrada per expositors

FECHA/HORA

EXPOSITOR

STAND

ACTIVIDAD

2018-11-18
12:30
TENTACIÓN-ES DE CÁCERES257 / Pab. 2
degustación productos DOP/IGP PROVINCIA DE CÁCERES
Degustación de tapas elaboradas con productos dop/igp de la provincia de cáceres
2018-11-18
13:30
TENTACIÓN-ES DE CÁCERES257 / Pab. 2
degustación productos DOP/IGP PROVINCIA DE CÁCERES
TAPAS ELABORADAS CON productos DOP/IGP PROVINCIA DE CÁCERES
2018-11-20
16:00
ROYAL BLISS602-604 / Pab. 5
TALLER DE COMBINADOS EVOLUCIONADOS ROYAL BLISS
TALLER DE COMBINADOS ROYAL BLISS
2018-11-19
13:00
ARTMURIA - MEL LA PAQUITA541 / Pab. 5
SHOWCOOKING "CUINA AMB MEL" ARTMURIA & bALFEGÓ
Rafel Muria, xef d’artMuria i recentment guardonat com a Xef Balfegó 2018, aposta per la innovació en l’alta cuina, cercant noves dimensions gastronòmiques i contrastos amb la mel en els seus plats. Realitzarà un showcooking per delectar als assistents amb el plat “Llom de tonyina roja Balfegó, tàrtar de tomàquet amb mel de romer artMuria i crema d’albergínia fumada”
2018-11-19
16:30
ARTMURIA - MEL LA PAQUITA541 / Pab. 5
SHOWCOOKING "cítrics amb mel ARTMURIA"
Rafel Muria, xef d’artMuria, recentment guardonat com a Xef Balfegó 2018, aposta per la innovació en l’alta cuina, cercant noves dimensions gastronòmiques i contrastos amb la mel en els seus plats. Realitzarà un showcooking per delectar als assistents amb el postre cítrics amb mel, cremós de mandarina amb gelatina de mel de taronger amb safrà artmuria, teula cruixent PERSONALITZADA i gelat de safrà i mel.
2018-11-20
13:00
ARTMURIA - MEL LA PAQUITA541 / Pab. 5
SHOWCOOKING "CUINA AMB MEL" ARTMURIA & imperia
rafel muria, xef d’artmuria, recentment guardonat com a xef balfegó 2018, aposta per la innovació en l’alta cuina, cercant noves dimensions gastronòmiques i contrastos amb la mel en els seus plats. degustació de Torrada de imperia foie gras amb mel de bosc artmuria
2018-11-20
16:30
ARTMURIA - MEL LA PAQUITA541 / Pab. 5
SHOWCOOKING "cuina amb mel" artmuria & Pastoret
rafel muria, xef d’artmuria, recentment guardonat com a xef balfegó 2018, aposta per la innovació en l’alta cuina, cercant noves dimensions gastronòmiques i contrastos amb la mel en els seus plats. realitzarà un showcooking per delectar als assistents amb el postre iogurt "Pastoret" amb pinya caramel·litzada amb mel de taronger artmuria i crumble.
2018-11-18
14:00
OSTRAS DANIEL SORLUT596-597 / Pab. 5
Show COOKINGs
Todos los dias a partir de las 14:00 h en el stand de OStras SOrlut 596-597 , de la mano de 3 estrellas michelin se realizaran show cooking degustacion.propuestas gastronomicas de la mano de Jordi Esteve (rte.Nectari.BArcelona.1 estrella Michelin)
2018-11-19
14:00
OSTRAS DANIEL SORLUT596-597 / Pab. 5
show cooking ostras sorlut
nos comemos el mar de la mano de chefs estrella michelin . raúl resino (RTE.RAÚL RESINO . CASTELLON.1 ESTRELLA MICHELIN)
2018-11-20
14:00
OSTRAS DANIEL SORLUT596-597 / Pab. 5
show cooking ostras sorlut
FRAN LÓPEZ (RTE.VILLARETIRO.XERTA (TARRAGONA) 1 ESTRELLA MICHELIN) nos descubrira las posibilidades gastronomicas de ostras sorlut a traves de varias propuestas.
2018-11-18
11:30
OSTRAS DANIEL SORLUT596-597 / Pab. 5
Taller ostras sorlut: aprende a abrir ostras
Aprenderemos a abrir ostras de la mano de los mejores y mas premiados abridores de ostras .
2018-11-18
10:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
10:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
11:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales, Lainox
2018-11-18
11:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales, Lainox
2018-11-18
12:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-18
12:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
13:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-18
14:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
14:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-18
15:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
14:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza, tipología de la harina y tipos de amasado. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-18
16:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
17:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-18
17:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-18
18:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
10:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
10:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
11:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
11:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
12:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
12:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
13:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
14:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
14:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
15:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
15:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza, tipología de la harina y tipos de amasado. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
16:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
17:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-19
17:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-19
18:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
10:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
10:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
11:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
11:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
12:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
12:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
13:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
14:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
14:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
15:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
15:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza, tipología de la harina y tipos de amasado. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
16:30
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
17:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
17:45
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Desafío y Optimización de tu cocina. A cargo de José Ramón Corrales Lainox
2018-11-20
18:15
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
El mundo de la Pizza y sus aplicaciones. A cargo de Luis Cortes Moretti
2018-11-20
13:00
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
Presentació vaixella by Jordi Cruz
Jordi Cruz presenta la vaixella Natura Singular. Una col.lecció de plats i bols que fusionen elements naturals amb un disseny per alta cuina. La pinya, l'avellana, el tomàquet... Fusió de la creativitat del xef Jordi amb Josep, comercial de CompletHotel i que traslladen la fabricació a l' empresa AD Global Projects de Girona.
2018-11-18
16:51
COMPLET HOTEL300 / Pab. 2
forum
forum
2018-11-19
12:00
FOODS FOR TOMORROW245 / Pab. 2
Showcooking con Heura en el stand de bidfood international
Vamos a eseñar cómo se cocina Heura y a demostrar la versatilidad con diferentes opciones gastronómicas.
2018-11-20
12:00
FOODS FOR TOMORROW245 / Pab. 2
SHOWCOOKING CON HEURA EN EL STAND DE BIDFOOD INTERNATIONAL
Vamos a eseñar cómo se cocina heura y a demostrar la versatilidad con diferentes opciones gastronómicas.
2018-11-19
11:30
FOODS FOR TOMORROW245 / Pab. 2
no te creerás que es 100% vegetal
prueba y nos dices :)
2018-11-11
12:00
TORRY HARRIS562 / Pab. 5
Degustacion
degustacion de nuevo producto. Langostinos rebozados con sabores a coco, curry y chile
2018-11-18
12:00
TORRY HARRIS562 / Pab. 5
Degustacion
degustaciones de langostinos rebozados con sabor a coco, curry y chile
2018-11-19
17:30
TORRY HARRIS562 / Pab. 5
Degustacion
degustaciones de langostinos rebozados con sabor a coco, curry y chile
2018-11-20
13:00
TORRY HARRIS562 / Pab. 5
Degustacion
degustaciones de langostinos rebozados con sabor a coco, curry y chile
2018-11-19
12:00
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
Degustació licor de mandarina de les Terres de l'Ebre.
L'empresa destil·leries lehman oferirà una degustació de licor de mandarina a l'stand del col·lectiu de Cuina de la Ràpita - Delta de l’Ebre
2018-11-19
12:30
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
Degustació musclos i ostres de l'empresa l'Avi Agustí
Els assistents podran tastar els musclos i ostres de la Badia dels Alfacs de La Ràpita - Delta de l'Ebre.
2018-11-19
17:00
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
Degustació licor d’arròs del Delta de l'Ebre de Destil·leries Lehman
L'únic licor de crema d'arròs bomba
2018-11-19
17:30
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
Degustació d’amanida d'endívia, vinagreta de mostassa i mel, pol·len fresc i formatge blau amb l'empresa Mel Múria
amanida elaborada amb mel d'una de les empreses apicultores amb més tradició de catalunya
2018-11-20
13:15
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
degustació de llagostins a la Flor de Sal i musclos i ostres de la badia dels alfacs
en el marc de la presentaació de les jornades gastronòmiques del llagostí
2018-11-20
13:45
COL·LECTIU CUINA LA RÀPITA - DELTA DE L'EBRE227 / Pab. 2
degustació de vermut rapitenc
Beguda de tradició a la ràpita
2018-11-18
11:30
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Presentación concurso GMchef.
SHOWCOOKING DE LOS 6 FINALISTAS + DEGUSTACIÓN
2018-11-19
10:30
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Cata de cafés Zicarelli
A cargo de los baristas PAu Sala e Inma Vila
2018-11-19
12:00
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Cata de vinos
A cargo de Yassin Boudibent - Sommelier GM FOOD
2018-11-19
16:00
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Gran Final GMchef
Retransmisión en directo de la GRan Final en MAs MArroch de Can Roca
2018-11-19
17:00
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Cata de cocktails
A cargo del coctelero Gerard Ruiz de Cocktail Time
2018-11-20
10:20
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Presentación ganador GMchef
Showcooking + degustación
2018-11-20
11:00
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Presentación ganador GMchef
Video resumen Gran Final y ganador concurso GMchef
2018-11-20
11:30
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Tapa ganadora GMchef
Emplatado a cargo ganador concurso GMchef
2018-11-20
12:30
GM FOOD200-203 / Pab. 2
Showcooking + maridaje de cocktails
A cargo del chef Sergi Bas y el coctelero Gerard Ruiz
2018-11-18
12:30
BOLET BEN FET167 / Pab. 1
Tast de gÍrgola de castanyer . BOLET BEN FET
tast de gírgola de castanyer o maitake al forn. BOLET BEN FET
2018-11-19
12:30
BOLET BEN FET167 / Pab. 1
Tast de gÍrgola de castanyer . BOLET BEN FET
tAST DE gÍRGOLA DE CASTANYER O maitake al forn. Bolet Ben Fet
2018-11-20
12:30
BOLET BEN FET167 / Pab. 1
TAST DE GíRGOLA DE CASTANYER . BOLET BEN FET
TAST DE GíRGOLA DE CASTANYER O MAITAKE AL FORN. BOLET BEN FET
2018-11-18
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació oli d'alvocat.
tast d'oli d'alvocat durant tot el dia al estand 153.
2018-11-19
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació oli d'alvocat.
tast d'oli d'alvocat durant tot el dia al estand 153.
2018-11-20
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació oli d'alvocat.
tast d'oli d'alvocat durant tot el dia al estand 153.
2018-11-18
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació olis d'oliva Premium
Tast d'alguns millors olis d'oliva catalans a nivell internacional. Oli Mare, Padrí i Mas montseny premium. Durant tot el dia al estand 153.
2018-11-19
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació olis d'oliva Premium
TAST D'ALGUNS MILLORS OLIS D'OLIVA CATALANS A NIVELL INTERNACIONAL. OLI MARE, PADRÍ I MAS MONTSENY PREMIUM. DURANT TOT EL DIA AL ESTAND 153.
2018-11-20
12:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
Degustació olis d'oliva Premium
TAST D'ALGUNS MILLORS OLIS D'OLIVA CATALANS A NIVELL INTERNACIONAL. OLI MARE, PADRÍ I MAS MONTSENY PREMIUM. DURANT TOT EL DIA AL ESTAND 153.
2018-11-19
11:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
DEGUSTACIÓ nou OLI D'ALVOCAT!!!
Fresc, Dolç i gustós! El nou oli d'alvocat verge extra seguint el procés d'extracció dels olis d'oliva premium concursa com a producte més innovador del any als premis innofòrum! Acosta't al estand 153 durant tot el dia per a fer-ne un tast!
2018-11-18
11:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
nou oli d'alvocat!!!
FRESC, DOLÇ I GUSTÓS! EL NOU OLI D'ALVOCAT VERGE EXTRA SEGUINT EL PROCÉS D'EXTRACCIÓ DELS OLIS D'OLIVA PREMIUM CONCURSA COM A PRODUCTE MÉS INNOVADOR DEL ANY ALS PREMIS INNOFÒRUM! ACOSTA'T AL ESTAND 153 DURANT TOT EL DIA PER A FER-NE UN TAST!
2018-11-19
11:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
nou oli d'alvocat!!!
FRESC, DOLÇ I GUSTÓS! EL NOU OLI D'ALVOCAT VERGE EXTRA SEGUINT EL PROCÉS D'EXTRACCIÓ DELS OLIS D'OLIVA PREMIUM CONCURSA COM A PRODUCTE MÉS INNOVADOR DEL ANY ALS PREMIS INNOFÒRUM! ACOSTA'T AL ESTAND 153 DURANT TOT EL DIA PER A FER-NE UN TAST!
2018-11-20
11:00
MAS MONTSENY153 / Pab. 1
nou oli d'alvocat!!!
FRESC, DOLÇ I GUSTÓS! EL NOU OLI D'ALVOCAT VERGE EXTRA SEGUINT EL PROCÉS D'EXTRACCIÓ DELS OLIS D'OLIVA PREMIUM CONCURSA COM A PRODUCTE MÉS INNOVADOR DEL ANY ALS PREMIS INNOFÒRUM! ACOSTA'T AL ESTAND 153 DURANT TOT EL DIA PER A FER-NE UN TAST!
2018-11-18
12:45
MAS GELI257 / Pab. 2
Descobreix els vins mas geli - Pals
Vine a conèixer els vins mas geli, 100% ecològics. Un projecte innovador a la zona del baix empordà. podràs gaudir d'un tast de tots els vins amb maridatge, de la mà dels productors.
2018-11-19
12:45
MAS GELI257 / Pab. 2
Descobreix els vins mas geli - Pals
VINE A CONÈIXER ELS VINS MAS GELI, 100% ECOLÒGICS. UN PROJECTE INNOVADOR A LA ZONA DEL BAIX EMPORDÀ. PODRÀS GAUDIR D'UN TAST DE TOTS ELS VINS AMB MARIDATGE, DE LA MÀ DELS PRODUCTORS.
2018-11-20
12:45
MAS GELI257 / Pab. 2
Descobreix els vins mas geli - Pals
VINE A CONÈIXER ELS VINS MAS GELI, 100% ECOLÒGICS. UN PROJECTE INNOVADOR A LA ZONA DEL BAIX EMPORDÀ. PODRÀS GAUDIR D'UN TAST DE TOTS ELS VINS AMB MARIDATGE, DE LA MÀ DELS PRODUCTORS.
2018-11-18
17:30
AIGUES DE VILAJUIGA251-254 / Pab. 2
Vilajuïga de nou a taula amb FERRan centelles i jordi cruz
CATA D’UNA AIGUA GASTRONÒMICA DE LA MÀ DEL SUMILLER DEL BULLI, FERRAN CENTELLES I DEL XEF JORDI CRUZ
2018-11-18
12:45
ALMA TEAS & HERBAL INFUSIONS - FINCAFE196-199 / Pab. 1
SHOWCOOKING VITAE KOMBUCHA*LAB - ALF MOTA Eco chef
En este showcooking veremos, de la mano del eco chef Alf Mota, los usos de la kombucha EN LA PREPARACIÓN DE EXQUISITOS PLATOS, garantizando al máximo la calidad y las propiedades nutricionales de esta bebida probiótica. vEN A CONOCER LAS DIFERENTES APLICACIONES DE LA kOMBUCHA, ADEMÁS DE SUS EXCELENTES PROPIEDADES como bebida,
2018-11-18
18:30
ALMA TEAS & HERBAL INFUSIONS - FINCAFE196-199 / Pab. 1
SHOWCOOKING VITAE KOMBUCHA*LAB - ALF MOTA Eco chef
En este showcooking veremos, de la mano del eco chef Alf Mota, los usos de la kombucha EN LA PREPARACIÓN DE EXQUISITOS PLATOS, garantizando al máximo la calidad y las propiedades nutricionales de esta bebida probiótica. vEN A CONOCER LAS DIFERENTES APLICACIONES DE LA kOMBUCHA, ADEMÁS DE SUS EXCELENTES PROPIEDADES como bebida,
2018-11-18
12:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
disfruta de showcookings de la mano de nuestros expertos
realización de showcookings creativos con nuestras mejores gamas de producto, de la mano de nuestros expertos
2018-11-18
15:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
disfruta de showcookings de la mano de nuestros expertos
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-18
12:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-19
12:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-19
15:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-20
12:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-20
15:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-18
15:00
EUROPASTRY217 / Pab. 2
Showcooking
REALIZACIÓN DE SHOWCOOKINGS CREATIVOS CON NUESTRAS MEJORES GAMAS DE PRODUCTO, DE LA MANO DE NUESTROS EXPERTOS
2018-11-19
16:30
KOMBUTXA164 / Pab. 1
Snacks antioxidantes con Kombutxa
Cristina Manyer, health coach y experta en cocina terapéutica. ✓ Snacks antiaging con kombucha Kombucha es una bebida de té fermentado con un buen puñado de cualidades saludables y muy versátil en la cocina. Además de estar relleno de probióticos naturales, kombucha también ayuda a las digestiones y activa la función del hígado, un órgano crucial para la desintoxicación del organismo. El té que conforma la base de esta bebida le reporta cualidades antioxidantes. Cristina Manyer impartirá un showcooking donde aprenderemos a hacer unos sorprendentes snacks antioxidantes con kombutxa de protagonista para combatir los radicales libres.
2018-11-19
16:30
KOMBUTXA164 / Pab. 1
SNACKS ANTIOXIDANTES CON KOMBUTXA
Cristina Manyer, health coach y experta en cocina terapéutica. ✓ Snacks antiaging con kombutxa - Kombutxa es una bebida de té fermentado con un buen puñado de cualidades saludables y muy versátil en la cocina. Además de estar relleno de probióticos naturales, kombutxa también ayuda a las digestiones y activa la función del hígado, un órgano crucial para la desintoxicación del organismo. El té que conforma la base de esta bebida le reporta cualidades antioxidantes. Cristina Manyer impartirá un showcooking donde aprenderemos a hacer unos sorprendentes snacks antioxidantes con kombutxa de protagonista para combatir los radicales libres.
2018-11-18
16:00
KOMBUTXA164 / Pab. 1
COCKTAILS DE AUTOR (1)KOMBUTXA MULE
EL PAPASHAKER, RECONOCIDO Mixologist & cocktail artist, ELABORARÁ UN COCKTAIL CON BASE DE kombucha. Los ingredientes utilizados serán: vodka, mermelada de manzana, canela, ginger kombutxa. Cristalería: taza de cobre
2018-11-18
16:30
KOMBUTXA164 / Pab. 1
COCKTAILS DE AUTOR (2)KOMBUTXA GIN
el papashaker, reconocido mixologist & cocktail artist, elaborará un cocktail con base de kombucha. los ingredientes utilizados serán: gin, sirope de azúcar, pepino, VERBENA kombuTXA. Cristalería: vaso de gintonic
2018-11-18
17:00
KOMBUTXA164 / Pab. 1
COCKTAILS DE AUTOR (3)KOMBUTXA SPRITZ
el papashaker, reconocido mixologist & cocktail artist, elaborará un cocktail con base de kombucha. los ingredientes utilizados serán: Aperol, licor de melocotón, HIBISCUS kombuTXa, pétalos de hibisco Cristalería: copa de vino
2018-11-18
17:30
KOMBUTXA164 / Pab. 1
COCKTAILS DE AUTOR (4)KOMBUTXA BEES KNEES
el papashaker, reconocido mixologist & cocktail artist, elaborará un cocktail con base de kombucha. los ingredientes utilizados serán: gin, zumo de limón, miel, GREEN kombuTXa
2018-11-18
18:00
KOMBUTXA164 / Pab. 1
COCKTAILS DE AUTOR (5)KOMBITTER
el papashaker, reconocido mixologist & cocktail artist, elaborará un cocktail con base de kombucha. los ingredientes utilizados serán: Campari, Vermut rojo, FLOWERS kombuTXa
2018-11-18
12:00
ANXOVES CALLOL SERRATS566 / Pab. 5
DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES CALLOL SERRATS
DEGUSTACIÓ D'ANXOVES, OLIVES FARCIDES GORDAL I MANZANILLA
2018-11-19
12:00
ANXOVES CALLOL SERRATS566 / Pab. 5
DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES CALLOL SERRATS
DEGUSTACIÓ D'ANXOVES, OLIVES FARCIDES GORDAL I MANZANILLA
2018-11-20
12:00
ANXOVES CALLOL SERRATS566 / Pab. 5
DEGUSTACIO DE PRODUCTES CALLOL SERRATS
DEGUSTACIÓ D'ANXOVES, OLIVES GORDAL I MANZANILLA
2018-11-18
10:00
ESPAI VINS NATURALS606 / Pab. 5
tasta amb els vinyaters
vinyas d'empremta, Còsmic vinyaters, jean louis triboulay, la natural
2018-11-19
10:00
ESPAI VINS NATURALS606 / Pab. 5
tasta amb els vinyaters
CELLER 9+, VINYAS D'EMPREMTA, GILLES TROULLIER, LA NATUTAL, LOS COMUNS
2018-11-20
10:00
ESPAI VINS NATURALS606 / Pab. 5
tasta amb els vinyaters
ANNA MARTÍ, CÒSMIC VINYATERS, DANJOU-BANESSY, LA NATURAL, JOAN RUBIÓ, LA SALADA, DOMAINE DU MENA
2018-11-19
12:00
ELIXIRS DE PONENT LICORS 100% NATURALS521a / Pab. 5
TAST DE LICORS 100% ECOLÒGICS
TAST D'UNA GAMMA

Promotor:
Patrocinadores institucionales:
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta