EXPOSITOR

OLI

vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vdavdafvdbv xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dsssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss dddddddddddddddddddddddddddddddddd ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
VENTA I DISTRIBUCIÓ DE FRUITES I VERDURES AL MAJOR
PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
Perinet is a spectacular estate vineyard in the Priorat DOQ, located approximately at 90 min. drive from Barcelona. Perinet Winery is an entirely unique asset in the Priorat, in part due to the original developer’s approach which made the efforts in carrying out their vision to invest in a premium winery and a tourist destination of excellence. Perinet estate is a propriety surrounded by local varietals like Carignan and Grenache as long as international French varietals including Cabernet Sauvignon, Syrah and Merlot. The estate features a showcase winery, the jewel of the Priorat. Perinet focuses on boutique estate wines. The developers of Perinet set about building terraces and finished planting vines by 2002. The vineyards are built on technologically advanced terraces, with a high density plantation. Nowadays Perinet has become a modern winery located in a very traditional region. Different varieties, different wines and techniques make Perinet a place where the past meets the future.
CARN I EMBOTITS
BEGUDES NO ALCOHOLIQUES
CAFE, TE, INFUSIONS

La nostra empresa neix l´any 2007. Des de llavors, hem estat lluitant dia a dia per oferir als nostres clients els millors productes a preus competitius. Disposem de un ampli catàleg de vins, treballem amb marques de cafè tant reconegudes com illy (sistema de càpsules) i Nestlé horeca, oferint Medalla de Oro als setor de la hostaleria. També disposem de licors d´arròs, especialment pensat per arrosseries i una linea de productes especialment pensada pel món vermut.

PASTISSERIA, FLECA I GELATS

[CA] La Coca de Folgueroles® és una iniciativa empresarial centrada exclusivament en la producció artesanal de la coneguda Coca de Folgueroles®, el pa de pagès artesanal. És l’esforç d’un treball fet a mà, com els nostres pares ens van ensenyar, per entregar un producte natural, fresc i de qualitat.
[ES] La Torta de Folgarolas es una iniciativa empresarial centrada exclusivamente en la producción artesanal de la conocida Torta de Folgarolas, el pan de payés artesanal. Es el esfuerzo de un trabajo hecho a mano, como nuestros padres nos enseñaron, para entregar un producto natural, fresco y de calidad.

[EN] Coca de Folgueroles® is a business focusing exclusively on artisan production of our famous Coca de Folgueroles®, the artisan rustic bread. The effort of producing by hand, as our parents taught us, leads to a natural, fresh product of quality.

 

EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
PREMSA, EDITORIAL I PUBLICACIONS
PRODUCTES CONGELATS
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
PREMSA, EDITORIAL I PUBLICACIONS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
LACTICS
CAFE, TE, INFUSIONS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

La Selecta #Gastrocultura és una empresa de distribució alimentària que ofereix assessorament i solucions de confiança, qualitat i proximitat a cuiners i professionals del sector HoReCa i botigues especialitzades. La seva tasca consisteix a buscar els millors productes, directament dels elaboradors, per oferir-los al client amb totes les garanties i amb l’objectiu de simplificar al màxim la feina dels professionals de l’hostaleria i la restauració. Aquest any l'empresa celebra el seu 30è aniversari. 

//

La Selecta #Gastrocultura es una empresa de distribución alimentaria que ofrece asesoramiento y soluciones de confianza, calidad y proximidad a cocineros y profesionales del sector HoReCa y tiendas especializadas. Su tarea consiste en buscar los mejores productos, directamente de los elaboradores, para ofrecerlos al cliente con todas las garantías y con el objetivo de simplificar al máximo el trabajo de los profesionales de la hostelería y la restauración. Este año la empresa celebra su 30 aniversario.

 

TEXTIL
PRODUCTE IV I V GAMMA
preparados de paellas.
AVICOLA
PRODUCTE IV I V GAMMA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

Koppert Cress es una empresa holandesa que se especializa en Cresses; cosechas de plantas únicas, las cuales tienen cada una un efecto específico en los sentidos. Sabor, fragancia, sensación o presentación, hay un cress para todo. Cada año al menos un artículo se suma a la colección de micro-vegetales. Una colección que es presentada como "Architecture Aromatique". 

 

PASTISSERIA, FLECA I GELATS
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
CARN I EMBOTITS
Empresa del Grup Vall companys, escorxador d'aus, sala d'especejament, amb cuina pròpia i sala d'elaborats. Venta i distribució de varietat de carns.

IMPERIA Foie gras es constitueix a Riudellots de la Selva (Girona) a principis dels 90 fruit de la unió de dues famílies de reconeguda experiència en el sector Delicatessen i amb un profund coneixement del mercat del Foie gras.

Actualment IMPERIA Foie gras es troba posicionada ampliament en el mercat nacional espanyol mentre s'introdueix i es consolida en mercats internacionals altament competitius.

La seva planta d'elaboració compta amb unes instal·lacions totalment adaptades a les necessitats d'un producte tan delicat com és el Foie gras, amb espais d'atmosfera controlada y estrictes controls de qualitat en cada un dels processos productius, que permeten garantir la màxima qualitat, traçabilitat i seguretat alimentaria en tots els seus productes, des de l'origen de la matèria prima fins el producte final. Això la fa mereixedora de la Certificació IFS Food, el major referent a nivell internacional en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

..................................................................................................................................................

IMPERIA Foie gras se constituye en Riudellots de la Selva (Girona) a principios de los 90 fruto de la unión de dos familias de reconocida experiencia en el sector Delicatessen y con un profundo conocimiento del mercado del Foie gras.

En la actualidad IMPERIA Foie gras se encuentra posicionada ampliamente en el mercado nacional español y se está introduciendo en mercados internacionales altamente competitivos.

Su planta de elaboración cuenta con unas instalaciones totalmente adaptadas a las necesidades de un producto tan delicado como el Foie gras, con espacios de atmósfera controlada y estrictos controles de calidad en cada uno de los procesos productivos, que permiten garantizar la máxima calidad, trazabilidad y seguridad alimentaria en todos sus productos, desde el origen de la materia prima hasta el producto final. Ello le hace merecedora de la Certificación IFS Food, el mayor referente a nivel internacional en materia de Calidad y Seguridad Alimentaria.

 

LACTICS

PRODUCTES LÀCTICS ECOLÒGICS ELABORATS AMB LLET D'OVELLA.

PRODUCTE IV I V GAMMA
PRODUCTE IV I V GAMMA

[CA] VACinBAG Cooking Solutions és una empresa que elabora solucions gastronòmiques de cinquena gamma d'alta cuina per a professionals de la restauració. VACinBAG està especialitzada en la tècnica de cocció al buit i a baixa temperatura, i ofereix una amplia gamma de carns, salses i guarnicions que permeten a les cuines professionals treballar amb productes de qualitat alhora que n’optimitzen el seu rendiment. Els productes de VACinBAG agilitzen les tasques d'elaboració i eliminen els costos de les mermes associades a les manipulacions i les coccions, alhora que permeten un control molt acurat dels escandalls i de la traçabilitat dels productes // [ES] VACinBAG Cooking Solutions es una empresa que elabora soluciones gastronómicas de quinta gama de alta cocina para profesionales de la restauración. VACinBAG está especializada en la técnica de cocción al vacío y a baja temperatura, y ofrece una amplia gama de carnes, salsas y guarniciones que permiten a las cocinas profesionales trabajar con productos de calidad, a la vez que optimizan su rendimiento. Los productos de VACinBAG agilizan las tareas de elaboración y eliminan los costes de las mermes asociados a las manipulaciones y las cocciones, a la vez que permiten un control muy exhaustivo de los escandallos y la trazabilidad de los productos. 

 

 

 

VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
CARN I EMBOTITS
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
CARN I EMBOTITS
BEGUDES ALCOHOLIQUES

Neix Celler Gerisena,  el nou projecte d’Agrícola de Garriguella, una Cooperativa tradicional vitivinícola que va  començar a caminar fa més de mig segle a l’Alt Empordà. Celler Gerisena ha sabut readaptar-se als nous temps unint passat i present, tradició i innovació per crear un nou somni, on seleccionant amb molta cura les millors vinyes velles de muntanya, dóna fruit a una nova gamma de vins d'autor, trencadors, innovadors, amb personalitat empordanesa, vins que emocionen.

Nace Celler Gerisena, el nuevo proyecto de Agrícola de Garriguella, una Cooperativa tradicional vitivinícola que comenzó a andar hace más de medio siglo en el Alt Empordà. Celler Gerisena se ha adaptado a los nuevos tiempos, uniendo pasado y presente, tradición e innovación para crear un nuevo sueño, donde seleccionando cuidadosamente las mejores viñas viejas de montaña, da fruto a una nueva gama de vinos de autor, rompedores, innovadores, con personalidad ampurdanesa, vinos que emocionan.

TEXTIL
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA

[CA] GIRBAU és una empresa familiar que s'ha consolidat com un dels principals grups mundials en la fabricació de solucions per a les bugaderies dels seus clients, basades en producte industrial propi i en un mercat global. L'objectiu de Girbau és crear el màxim valor per als clients, facilitant el creixement personal dels col·laboradors i contribuint positivament al territori on treballa. GIRBAU disposa de quatre centres de producció a Vic (Barcelona), un a Aix-les-Bains (França) i un a Xangai (Xina). Amb més de 1.000 persones treballant en el grup té filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Cuba, Xina, Emirats Àrabs Units, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit i República Dominicana, agents al Japó i Rússia que se sumen a una àmplia xarxa de distribuïdors amb acció en més de 100 països del món.

[ES] GIRBAU es una empresa familiar que se ha consolidado como uno de los principales grupos mundiales en la fabricación de soluciones para las lavanderías de sus clientes, basadas en producto industrial propio y en un mercado global. El objetivo de Girbau es crear el máximo valor para los clientes, facilitando el crecimiento personal de los colaboradores y contribuyendo positivamente al territorio donde trabaja. GIRBAU dispone de cuatro centros de producción en Vic (Barcelona), un centro de producción en Aix-les-Bains (Francia) y uno en Shanghai (China). Con más de 1.000 personas trabajando en el grupo tiene filiales en Alemania, Argentina, Australia, Brasil, Cuba, China, Emiratos Árabes Unidos, España, Estados Unidos, Francia, Italia, México, Portugal, Reino Unido y República Dominicana, agentes en Japón y Rusia que se suman a una amplia red de distribuidores con acción en más de 100 países del mundo. 

DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

Empresa de distribució de begudes i alimentació pel sector d'hostaleria i alimentació

PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
Empresa de Girona dedicada a la producció de snacks saludables.

 F.A. Les Garrigues neix el 1982 sent propietària de les primeres plantacions de festucs a la Península Ibèrica. Posteriorment, ens hem especialitzat en altres cultius com són l'avellana, nous i ametlles, productes que després són processats i envasats a mà per conservar el seu màxim frescor i gust. A més a més, sóm importadors directes de fruits secs i deshidratats amb origen Tailàndia, Filipines o Sry Lanka. Així doncs, ens adaptem a les necessitats de cada client elaborant diferents formats per a que cada producte final sigui únic.

INSTITUCIONS PUBLIQUES
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
Il gelato Italiano a Sandro Desii és un retorn a l’artesania amb més de 60 gustos entre gelats cremosos i sorbets, que combinats amb la varietat de productes de la natura i receptes innovadores, dona lloc a creacions originals i exclusives. En el món de la pasta, la creativitat també és un valor: partim del “made in Italy” per elaborar, amb sèmola de blat dur d’origen italià, pasta seca amb un procés lent i a baixa temperatura i productes amb farcits d’alta qualitat, en alguns casos, amb massa mare. A Sandro Desii la imperfecció és el segell de l’artesania.
CARTES PER RESTAURANT - COMPLEMENTS
fabricante del sector de la encuadernación, trabajo totalmente artesano, con experiencia de más de 35 años. nuestros productos cubren todas las necesidades de presentación para la oferta gastronómica de los diferentes establecimientos del sector, Bares,Cafeterias, Gastrobar, Restaurantes y Hoteles.
VIN ECOLÒGICS
MERCHANDISING
PASTISSERIA, FLECA I GELATS

Artipà neix a Vic l’any 2014 fruit de la iniciativa d’en David Rovira. S’elaborar productes de forner de forma artesana, tradicional i ecològica.

Seleccionem curosament els millors productes ecològics amb certificació.
Elaborem tots els productes amb massa mare i deixant-la reposar el temps necessari sense usar additius ni millorants químics

Sense res que no sigui natural… Ni conservants, ni potenciadors de sabor,  ni llevats químics per accelerar el procés... Sense cap dels additius que avui dia són la causa del creixent nombre d’intoleràncies i al·lèrgies. Pa de llevat mare natural, molt saludable i que es conserva bé molts dies.

elaborem amb farines ecològiques mòltes a la pedra, les quals conserven totes les vitamines i propietats organolèptiques que afavoreixen la digestió. Farines nobles sense barrejar, procedents de blats rics en nutrients, com l’Espelta i el Kamut, els blats més antics i menys manipulats. O blats nous amb grans beneficis per a la salut cardiovascular i intestinal, com el Tritordeum..

EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
PRODUCTES CONGELATS
PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
L’ equip multidisciplinar de professionals d’Altimir Assessoria, avalats per més de 15 anys d’experiència en el sector de l’Hostaleria, col·lectivitats i minoristes, posa a disposició dels seus clients un nou format de Gestió Global en l’àmbit higienicosanitari. L’objectiu és l’aportació de Solucions Integrals a través d’un únic interlocutor, optimitzant temps i recursos, i minimitzant esforços i dedicació. La filosofia d’Altimir Assessoria és treballar des de la perspectiva de Prevenció, avantçant-se a l’ocurrència de possibles riscos sanitaris i utilitzant el Pla de Formació Sanitari Global com a eina de consecució de l’èxit. Altimir Assessoria, actua com a únic filtre de totes les necessitats de compliment de la normativa sanitària, procedint com a tècnics de Qualitat Higienicosanitària externs, treballant per la seva tranquil·litat, seguretat i millora continua.
CAFE, TE, INFUSIONS

El primer caviar certificado ecológico en el
mundo, fresco y suave, con el punto justo de
sal para no ocultar sus variados matices
marinos y a frutos secos. Un delicado proceso
de elaboraciñon por parte de nuestros expertos
garantiza la máxima calidad del producto. Al
no tener conservantes añadidos, ni haber
sufrido procesos de maduración u oxidación,
conserva intactos todos sus delicados matices
de sabor, tanto en el gusto primario como en
su delicado retrogusto. Es el autentico caviar
fresco que comían los Zares. Nuestro caviar
ecológico se encuentra disponible en nuestros
exclusivos tarros de vidrio que garantizan su
óptima conservación.

TECNOLOGIA I SOFTWARE HOSTELERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
TEXTIL
LACTICS
Llet Nostra neix l’any 2003 quan més de 200 explotacions ramaderes familiars catalanes s’uneixen per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint a donar continuïtat al sector. Els seus valors? Origen, experiència, qualitat i ganes de tirar endavant.
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
LACTICS

[CA] Pastoret som una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que de de l’any 1992, innovem en l’elaboració de productes làctics Premium Artesanals. Amb els anys, hem aconseguit millorar les nostres instal·lacions per continuar elaborant les nostres receptes tradicionals. 

La Naturalitat i l'Artesania són els nostres principals valors. Ens hem basat en ells per aconseguir el nostre principal objectiu:

 “Introduir el plaer gastronòmic en el món del iogurt, mitjançant productes extraordinaris

Apostem per la creativitat i la innovació tant en el desenvolupament de nous productes com en la implantació de tècniques naturals d'envasament i conservació dels productes artesanals Pastoret. 

La nostra llet prové de vaques que pasturen en llibertat i s’alimenten, cada dia, de pastures fresques. Gràcies a aquesta alimentació 100% natural i al nostre tractament acurat, obtenim una llet amb el millor gust y les millors propietats, que donen al nostre producte aquest gust tant característic.

//

[ES] Pastoret somos una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que, desde el año 1992, innovamos en la elaboración de productos lácteos Premium Artesanales. Con los años, hemos conseguido mejorar nuestras instalaciones para seguir elaborando nuestras recetas tradicionales.

La Naturalidad y la Artesanía son nuestros principales valores. En ellos nos hemos basado para conseguir nuestro principal objetivo:

Introducir el placer gastronómico en el mundo del yoghourt, a través de productos extraordinarios

Apostamos por la creatividad y la innovación tanto en el desarrollo de nuevos productos como en la implantación de técnicas de envasado naturales y conservación artesanal de los productos Pastoret. 

Nuestra leche procede de vacas que pastan en libertad y se alimentan, cada día, de pastos frescos. Gracias a esta alimentación 100% natural y a nuestro cuidadoso tratamiento, obtenemos una leche con mejor sabor y propiedades que otorga a nuestros productos, ese sabor tan característico.

DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
BEGUDES ALCOHOLIQUES
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
CEREALS, PASTA, ARROS
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
CARN I EMBOTITS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS I BEGUDES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
INSTITUCIONS PUBLIQUES
LACTICS
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS

La marca SOC Chef, impulsada por C.J. International, es fabricante y distribuidor internacional de productos técnicos para gastronomía y pastelería.

Las siglas SOC responden a nuestro compromiso con el cliente: Servicio, Organización y Calidad.

SOC Chef cree en el compromiso social de las empresas y, por ello, tiene dos líneas de actuación esenciales: colabora con la escolarizición de los niños en Madagascar, y da empleo a personas con discapacidad en un taller de Tárrega.

La marca SOC Chef dispone de la certificación FSSC22000 y BIO.

PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
PEIX I PRODUCTES DEL MAR

A COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disposem d'una gran varietat de peix i marisc fresc i congelat, amb més de 500 referències. També disposem de vivers de marisc viu. Comptem amb tres sales de manipulació; a la sala d'elaboració preparem el nostre producte fresc segons cada necessitat del client (escatem, filategem, eviscerem, treiem la pell...). A la sala de la sípia , elaborem, i netegem sípies per la posterior comercialització. I en la sala de tall preparem tots tipus de producte congelat.

En COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disponemos de una gran variedad de pescado y marisco fresco y congelado, con mas de 500 referencias. También disponemos de viveros de marisco vivo. Contamos con tres salas de manipulación; en la sala de elaboración preparamos nuestro producto fresco según las necessidades de cada cliente (escatamos, filateamos, evisceramos, sacamos la piel....). En la sala de sepia, elaboramos, y limpiamos sepias para su posterior comercialización. Y en la sala de corte, preparamos todo tipo de producto congelado.

DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
PRODUCTES I COMPLEMENTS DE NETEJA I HIGIENE
neteja i desgreixat d'extraccions de cuina comunitària: restaurants, hotels, residències, escoles, cases colonies, etc. Neteja i reposicio de filtres de retencio de campana de cuina industrial, servei de recollida i entrega. Altres serveis de neteja tecnica i manteniment.
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
Dispensadores de Agua Artic para profesionales, equipos cada vez más demandados en el sector de la Hostelería. Aporta imagen, ahorro de espacio y tiempo y , lo más importante, agua premium para su establecimiento.
PACKAGING
PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA

Uset 1894 és una empresa familiar amb més de 120 anys d’història dedicada a la fabricació, venta i esmolat de ganivets. A Utset 1894, creiem que el ganivet és l'eina per excel.lència de tot cuiner i fins i tot l'extensió de la seva propia mà; partint d'aquesta premisa, apostem per un coneixement profund d’aquesta eina imprescindible. Dissenyem ganivets a mida de les necessitats de xefs i restaurants i organitzem cursos d'esmolat a mà. 

CARN I EMBOTITS

Quarta generació d´una empresa artesana de productes càrnics cuits. Especialitzats en productes del porc, gall dindi i pollastre. També productora de productes ECO.

Cuarta generación de una empresa artesana de productos cárnicos cocidos. Especializados en productos del cerdo, pavo y pollo. También productora de productos ECO.

 

 

BEGUDES ALCOHOLIQUES

El grup familiar PERE VENTURA FAMILY WINE ESTATES elabora i comercialitza els seus propis vins i caves, coneguts arreu del món per la seva gran qualitat i prestigi. Treballa dia a dia per garantir l’excel·lència en els seus cellers i en els seus vins. La seva màxima és mantenir-se fidel als seus principis, als seus compromisos comercials i complir amb les responsabilitats i els reptes empresarials del segle XXI. 

CARN I EMBOTITS
CARN I EMBOTITS
INSTITUCIONS PUBLIQUES
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
CARN I EMBOTITS
CARN I EMBOTITS
CAFE, TE, INFUSIONS
Semper Tea es un innovador y sorprendente concepto de té para el sector de la hostelería, restauración y tiendas especializadas. Moderno, elegante y completo, pensado especialmente para hacer del servicio de té algo muy especial, personal y único.
TECNOLOGIA I SOFTWARE HOSTELERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
CARN I EMBOTITS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
Aromis: passió pel safrà
 

El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX, un safrà considerat un dels millors del món pels seus aromes i sabors.

Actualment hem motivat a més de vint pagesos a plantar i collir safrà, la flor d’un dia, amb la il·lusió que farem del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.

La mateixa passió que ens mou en estimar la nostra terra, i els productes que ens ofereix.

Tanmateix som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries totes en cultiu ecològic certificat. Amb les quals, ja sigui a partir de la pròpia planta asssecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil.lació, el.laborem productes que ajuden tant a la nostra cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora. Productes com olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.

PARAMENT I UTILLATGE PER HOSTALERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
CONSERVES
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
Especialitzats en fruits secs selectes; garrapinyats, acaramel·lats i amb xocolata
OLI
Molí d'oli de tradició familiar des de 1940 especialitzat en els olis d'oliva verge extra premium. Olis premiats nacional i internacionalment entre els que destaca el Mas Montseny Premium, premi a Millor Arbrquina del món al Top 100 mundial Evooleum 2018. Olis d'autor com "Padrí"la selecció dels olivers més centenaris del Camp de Tarragona (Medalla d'or a Olive Japan 2018) o el Cupatge ecològic de varietats catalanes "Oli Mare", producte de l'any a Origens 2017.
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
SALSES, CONDIMENTS I ESPECIES
Aromis: passió pel safrà
 

El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX, un safrà considerat un dels millors del món pels seus aromes i sabors.

Actualment hem motivat a més de vint pagesos a plantar i collir safrà, la flor d’un dia, amb la il·lusió que farem del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.

La mateixa passió que ens mou en estimar la nostra terra, i els productes que ens ofereix.

Tanmateix som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries totes en cultiu ecològic certificat. Amb les quals, ja sigui a partir de la pròpia planta asssecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil.lació, el.laborem productes que ajuden tant a la nostra cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora. Productes com olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.

CAFE, TE, INFUSIONS
CARN I EMBOTITS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
TECNOLOGIA I SOFTWARE HOSTELERIA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
BEGUDES ALCOHOLIQUES
BEGUDES ALCOHOLIQUES
VEGETAL, LLEGUM, HORT I FRUITA

© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta