<< VOLVER AL LISTADO
ANXANET
ANXANET OPERADORS DE XARXES SL
MASIA D'EN NOTARI, 23 NAU 3 - POL. MARIS D'EN FREDERIC VILANOVA i LA GELTRÚ, 08800 BARCELONA 1
PAB 1 STAND 104

Anxanet és un concepte d’operador de telecomunicacions diferent, amb una visió orientada a clients que necessiten tractar amb una empresa que resolgui les seves necessitats de forma centralitzada, amb un sol interlocutor.

La nostra proposta és la d’oferir els serveis d’un operador de telecomunicacions des de la proximitat, apostant per l’agilitat, la rapidesa i la capacitat d’adaptació.

D’aquesta manera aconseguim donar una solució claus en mà a clients de tipus corporatiu i de tipus institucional, a tot aquell que necessita construir xarxes de telecomunicacions, i que a més dotar-les de serveis d’Internet, de telefonia, i de tot tipus de senyal que es transmeti per xarxes de banda ampla. 

Subministrem Internet a mida de les seves necessitats, en la quantitat i la qualitat que requeriu, i el fem arribar on sigui necessari. Operem nosaltres mateixos el senyal, de manera que podem adaptar-lo a les necessitats de cada client, en cada moment.

Oferim el servei de telefonia IP com ningú, perquè coneixem la realitat de les empreses i institucions, i podem adaptar-nos-hi. 

A mes, l'empresa Corporació Megatel (una de les dues fundadores d'Anxanet) desenvolupa projectes privats d'enllaços i xarxes wifi d'altes capacitats per a empreses, esdeveniments, establiments turístics... per poder fer front a les demandes cada cop més creixents en aquest àmbit.

Anxanet


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta