<< VOLVER AL LISTADO
ANXANET
ASSESSORIA, CONSULTORIA
ANXANET OPERADORS DE XARXES SL
MASIA D'EN NOTARI, 23 NAU 3 - POL. MARIS D'EN FREDERIC VILANOVA i LA GELTRÚ, 08800 BARCELONA 1
PAB 1 STAND 104

Anxanet és un concepte d’operador de telecomunicacions diferent, amb una visió orientada a clients que necessiten tractar amb una empresa que resolgui les seves necessitats de forma centralitzada, amb un sol interlocutor.

La nostra proposta és la d’oferir els serveis d’un operador de telecomunicacions des de la proximitat, apostant per l’agilitat, la rapidesa i la capacitat d’adaptació.

D’aquesta manera aconseguim donar una solució claus en mà a clients de tipus corporatiu i de tipus institucional, a tot aquell que necessita construir xarxes de telecomunicacions, i que a més dotar-les de serveis d’Internet, de telefonia, i de tot tipus de senyal que es transmeti per xarxes de banda ampla. 

Subministrem Internet a mida de les seves necessitats, en la quantitat i la qualitat que requeriu, i el fem arribar on sigui necessari. Operem nosaltres mateixos el senyal, de manera que podem adaptar-lo a les necessitats de cada client, en cada moment.

Oferim el servei de telefonia IP com ningú, perquè coneixem la realitat de les empreses i institucions, i podem adaptar-nos-hi. 

A mes, l'empresa Corporació Megatel (una de les dues fundadores d'Anxanet) desenvolupa projectes privats d'enllaços i xarxes wifi d'altes capacitats per a empreses, esdeveniments, establiments turístics... per poder fer front a les demandes cada cop més creixents en aquest àmbit.

Connexions Internet FibraPRO i la integració de les Xarxes Socials (Gmail, Facebook i Instagram) amb el Wifi Client (HotSpot)

Anxanet


PRODUCTOS

Anxanet Fibra PRO

L’actual disponibilitat de fibra òptica de tipus FTTH a moltes poblacions de Catalunya permet a Anxanet fer arribar a les empreses una connexió a Internet a la mida de les seves necessitats. La fibra FTTH en mans d’Anxanet us proporciona la possibilitat de resoldre les necessitats de connexió especials, a les quals només operadors com nosaltres podem donar resposta. La configuració de xarxes privades, connexions entre seus, balancejos, backup de la connexió, etc. són possibles amb la nostra fibra FTTH gràcies a la integració de la connexió a la nostra xarxa. Aquestes necessitats avançades són cobertes amb el Servei FibraPRO que només ofereix Anxanet. Aquest servei admet networking avançat, i inclou gestió OSPF, Backup 4G, monitorització del servei i Priority Service Response.

Anxanet Access (HotSpot wifi clients)

Internet i Wifi abans era un servei opcional, ara és imprescindible.

El servei Wifi per als clients ha deixat de ser un simple servei opcional. Amb el creixement dels mòbils amb Internet, de les tauletes i dels ordinadors portàtils, molts clients ja valoren la disponibilitat d’aquest servei a l’hora de triar l’hotel, càmping o restaurant.

ANXANET aporta la seva experiència no tant sols per a fer la instal·lació, sinó per a definir la seguretat i per assessorar-vos en la gestió i sense preocupar-vos de tecnicismes.

I si ho necessiteu, també us ajudarem a implantar el sistema d’accés: accés obert, amb tiquets, gratuït, de pagament...

QUÈ US OFERIM?

Un sistema perquè l’entrada al vostre sistema wifi sigui fàcil i s’adapti a qualsevol opció que necessiteu, ja sigui de gratuïtament o de pagament.

A més, integrant prestacions de xarxes socials (Gmail, Facebook, Instagram) podreu treure profit de les connexions que oferiu.

© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta