<< VOLVER AL LISTADO
COMERÇ DEL PEIX ROS
PEIX I PRODUCTES DEL MAR
COMERÇ DE PEIX ROS SLU
CTRA. ACCÉS COSTA BRAVA 76 BLANES, 17300 GIRONA 1
PAB 5 STAND 593-617

A COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disposem d'una gran varietat de peix i marisc fresc i congelat, amb més de 500 referències. També disposem de vivers de marisc viu. Comptem amb tres sales de manipulació; a la sala d'elaboració preparem el nostre producte fresc segons cada necessitat del client (escatem, filategem, eviscerem, treiem la pell...). A la sala de la sípia , elaborem, i netegem sípies per la posterior comercialització. I en la sala de tall preparem tots tipus de producte congelat.

En COMERÇ DEL PEIX ROS SLU, disponemos de una gran variedad de pescado y marisco fresco y congelado, con mas de 500 referencias. También disponemos de viveros de marisco vivo. Contamos con tres salas de manipulación; en la sala de elaboración preparamos nuestro producto fresco según las necessidades de cada cliente (escatamos, filateamos, evisceramos, sacamos la piel....). En la sala de sepia, elaboramos, y limpiamos sepias para su posterior comercialización. Y en la sala de corte, preparamos todo tipo de producto congelado.

Com a marca pròpia podem destacar FRESKIBO, on es selecciona el peix i després d'un acurat procés de neteja, obtenim de les parts nobles els filets amb els que elaborem les hamburgueses, procurant que durant el procés de preparació i conservació mantinguin tot el seu valor nutricional i sabor. Les envasem amb atmósfera protectora, una tecnologia de coservació que permet allargar la vida del producte, mantenint les seves propietats de frescura. Són molt adequades per nens i ancians perquè no contenen espines i són fàcils de digerir.

Podemos destacar nuestra propia marca FRESKIBO, donde seleccionamos el pescado, después de un cuidadoso proceso de limpieza, obtenemos de las partes nobles los filetes con los que elaboramos las hamburguesas, procurando que a lo largo del proceso de preparación y conservación mantengan todo su valor nutricional y sabor. Las envasamos en atmósfera protectora, una tecnología de conservación que permite prolongar la vida del producto, manteniendo sus propiedades de frescura. Sun muy apropiadas para niños y ancianos porque no contienen espinas y son fáciles de digerir.


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta