<< VOLVER AL LISTADO
GIRBAU, SA - ESPONELLA I FILLS, SL
EQUIPAMENT I MAQUINARIA PER HOSTALERIA
ESPONELLA i FILLS SL
L.G. DISSEMINAT DE CAMPDORÀ, 78 GIRONA, 17007 GIRONA 1
PAB 2 STAND 220-223

[CA] GIRBAU és una empresa familiar que s'ha consolidat com un dels principals grups mundials en la fabricació de solucions per a les bugaderies dels seus clients, basades en producte industrial propi i en un mercat global. L'objectiu de Girbau és crear el màxim valor per als clients, facilitant el creixement personal dels col·laboradors i contribuint positivament al territori on treballa. GIRBAU disposa de quatre centres de producció a Vic (Barcelona), un a Aix-les-Bains (França) i un a Xangai (Xina). Amb més de 1.000 persones treballant en el grup té filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Cuba, Xina, Emirats Àrabs Units, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit i República Dominicana, agents al Japó i Rússia que se sumen a una àmplia xarxa de distribuïdors amb acció en més de 100 països del món.

[ES] GIRBAU es una empresa familiar que se ha consolidado como uno de los principales grupos mundiales en la fabricación de soluciones para las lavanderías de sus clientes, basadas en producto industrial propio y en un mercado global. El objetivo de Girbau es crear el máximo valor para los clientes, facilitando el crecimiento personal de los colaboradores y contribuyendo positivamente al territorio donde trabaja. GIRBAU dispone de cuatro centros de producción en Vic (Barcelona), un centro de producción en Aix-les-Bains (Francia) y uno en Shanghai (China). Con más de 1.000 personas trabajando en el grupo tiene filiales en Alemania, Argentina, Australia, Brasil, Cuba, China, Emiratos Árabes Unidos, España, Estados Unidos, Francia, Italia, México, Portugal, Reino Unido y República Dominicana, agentes en Japón y Rusia que se suman a una amplia red de distribuidores con acción en más de 100 países del mundo. 

[CA] Una completa gamma de maquinària de capacitats molt diverses permet satisfer amb economia i eficàcia les necessitats de de rentat i acabats de qualsevol bugaderia, amb independència de la seva especialitat i volum de producció (des de petits hotels i bugaderies autoservei fins instal·lacions completes per a grups hotelers, bugaderies industrials, hospitals, etc ). Els nostres productes s'han dissenyat i construït seguint els més alts estàndards de qualitat, seguretat i respecte rigorós amb el medi ambient, amb màxima rapidesa, eficiència i estalvi energètic, aigua i productes químics. Les certificacions IS0 9001, ISO 14001 i EMAS acrediten els sistemes de qualitat i de gestió mediambiental de què disposa Girbau.

[ES] Una completa gama de maquinaria de capacidades muy diversas permite satisfacer con economía y eficacia las necesidades de lavado y acabados de cualquier lavandería, con independencia de su especialidad y volumen de producción (desde pequeños hoteles y lavanderías autoservicio hasta instalaciones completas para grupos hoteleros, lavanderías industriales, hospitales, etc). Nuestros productos se han diseñado y construido siguiendo los más altos estándares de calidad, seguridad y respeto riguroso con el medio ambiente, con máxima rapidez, eficiencia y ahorro energético, agua y productos químicos. Las certificaciones IS0 9001, ISO 14001 y EMAS acreditan los sistemas de calidad y de gestión medioambiental de que dispone Girbau.

GIRBAU


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta