<< VOLVER AL LISTADO
LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA, SL
LACTICS
LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA, SL
CARRER VALÈNCIA 3B, BAIXOS PAVELLÓ CENTRAL BARCELONA, 08015 BARCELONA 1
PAB 1 STAND 168-169
Llet Nostra neix l’any 2003 quan més de 200 explotacions ramaderes familiars catalanes s’uneixen per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint a donar continuïtat al sector. Els seus valors? Origen, experiència, qualitat i ganes de tirar endavant.
Rellançament de gamma postres amb una nova recepta millorada de Flam de mató, elaborada amb mató procedent de la comarca del Bages.

PRODUCTOS

LLET EN BRIK 1l UHT: SENCERA, SEMIDESNATADA O DESNATADA

La llet de Llet Nostra està sotmesa a un tractament tèrmic específic que, mantenint al màxim les característiques organolèptiques d’origen, ofereix un alt valor nutricional i confereix aquest sabor intens tan natural de la llet. Tota la producció es fa a Catalunya, des que la llet es carrega a les granges catalanes, fins que arriba a casa. Això la converteix en un producte de proximitat.

LLET EN AMPOLLA 1,5l UHT: SENCERA, SEMIDESNATADA O DESNATADA

Tota la producció de la llet en ampolla es fa a Catalunya, cosa que la converteix en un producte de proximitat i, a més, segueix un tractament especial que permet ampliar-ne la vida útil fins als sis mesos.

FLAMS I CREMA CATALANA

Elaborats al bany maria, els flams de Llet Nostra ofereixen l’autèntic gust de la tradició. I en el cas de la Crema catalana, elaborada segons la recepta tradicional catalana de Sant Josep. Fet a base de llet, ous i sucre. Inclou sucre cremat.

IOGURTS

Els iogurts de Llet Nostra estan fets amb la llet de les millors vaques de les granges catalanes. Iogurt natural, ensucrat o de sabor maduixa.

IOGURTS ECOLÒGICS

Tan naturals i amb tan bon sabor, ECOLÒGICS de les granges de casa. Natural, desnatat o de cabra, amb quin et quedes?
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta