<< VOLVER AL LISTADO
LA COCA DE FOLGUEROLES
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
LA COCA DE FOLGUEROLES, SL
C. PUIGMAL, 13 FOLGUEROLES, 08519 BARCELONA 1
PAB 2 STAND 215a

[CA] La Coca de Folgueroles® és una iniciativa empresarial centrada exclusivament en la producció artesanal de la coneguda Coca de Folgueroles®, el pa de pagès artesanal. És l’esforç d’un treball fet a mà, com els nostres pares ens van ensenyar, per entregar un producte natural, fresc i de qualitat.
[ES] La Torta de Folgarolas es una iniciativa empresarial centrada exclusivamente en la producción artesanal de la conocida Torta de Folgarolas, el pan de payés artesanal. Es el esfuerzo de un trabajo hecho a mano, como nuestros padres nos enseñaron, para entregar un producto natural, fresco y de calidad.

[EN] Coca de Folgueroles® is a business focusing exclusively on artisan production of our famous Coca de Folgueroles®, the artisan rustic bread. The effort of producing by hand, as our parents taught us, leads to a natural, fresh product of quality.

 

[CA] La Coca de Folgueroles® és una coca de forner, sense sucre, especialment ideada per acompanyar els plats de l’alta gastronomia i de la restauració moderna o com a base d’elaboracions creatives de xefs i cuiners
[ES] La Torta de Folgueroles® es una torta de panadero, sin azúcar, especialmente ideada para acompañar los platos de la alta gastronomía y de la restauración moderna o como base de elaboraciones creativas de chefs y cocineros.

[EN] Coca de Folgueroles® is a sugar-free artisan baker's bread that is an excellent complement to fine dishes and modern restaurant cuisine, and also as a starting point for the creativity of chefs.

L'autèntica Coca de Folgueroles®

[CA] La Coca de Folgueroles® s’elabora diàriament i arriba als clients conservant les seves característiques: cruixent i alhora de molla esponjosa.
Imprescindible en la restauració actual.

La Coca de Folgueroles es pot presentar sol, torrat, per sucar amb tomàquet o com a base de tapes originals i personalitzades.

Avantatges
- Versàtil: diferents mida de presentació
- Versàtil: molts formats de presentació, sols o com a base
- Fàcil preparació
- Una coca equival mínim 16 raccions
- No es produeixen mermes
- Es pot congelar immediatament després de la compra
- Distribució àgil


PRODUCTOS

La Coca de Folgueroles

La Coca de Folgueroles® és una coca de forner, sense sucre, especialment ideada per acompanyar els plats de l’alta gastronomia i de la restauració moderna o com a base d’elaboracions creatives de xefs i cuiners. 100% naturals i fresques. Sense lactosa ni ou. Sense conservants ni colorants.
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta