<< VOLVER AL LISTADO
EL PASTORET DE LA SEGARRA, SL (L'ART DEL BON GUST)
LACTICS
EL PASTORET DE LA SEGARRA SL
POL. IND. BOSC FERRAN, S/N SAT GUIM DE FREIXENET, 25270 LLEIDA 1
PAB 5 STAND 542

[CA] Pastoret som una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que de de l’any 1992, innovem en l’elaboració de productes làctics Premium Artesanals. Amb els anys, hem aconseguit millorar les nostres instal·lacions per continuar elaborant les nostres receptes tradicionals. 

La Naturalitat i l'Artesania són els nostres principals valors. Ens hem basat en ells per aconseguir el nostre principal objectiu:

 “Introduir el plaer gastronòmic en el món del iogurt, mitjançant productes extraordinaris

Apostem per la creativitat i la innovació tant en el desenvolupament de nous productes com en la implantació de tècniques naturals d'envasament i conservació dels productes artesanals Pastoret. 

La nostra llet prové de vaques que pasturen en llibertat i s’alimenten, cada dia, de pastures fresques. Gràcies a aquesta alimentació 100% natural i al nostre tractament acurat, obtenim una llet amb el millor gust y les millors propietats, que donen al nostre producte aquest gust tant característic.

//

[ES] Pastoret somos una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que, desde el año 1992, innovamos en la elaboración de productos lácteos Premium Artesanales. Con los años, hemos conseguido mejorar nuestras instalaciones para seguir elaborando nuestras recetas tradicionales.

La Naturalidad y la Artesanía son nuestros principales valores. En ellos nos hemos basado para conseguir nuestro principal objetivo:

Introducir el placer gastronómico en el mundo del yoghourt, a través de productos extraordinarios

Apostamos por la creatividad y la innovación tanto en el desarrollo de nuevos productos como en la implantación de técnicas de envasado naturales y conservación artesanal de los productos Pastoret. 

Nuestra leche procede de vacas que pastan en libertad y se alimentan, cada día, de pastos frescos. Gracias a esta alimentación 100% natural y a nuestro cuidadoso tratamiento, obtenemos una leche con mejor sabor y propiedades que otorga a nuestros productos, ese sabor tan característico.

[CA] Tal i com expressa el nostre distintiu “Empresa Artesanal Alimentària”, a Pastoret elaborem productes làctics que recullen el millor de la tradició. A més a més, la nostra inquietud per proposar nous productes, ens ajuda a crear combinacions de gustos i textures inèdites, capaces de sorprendre el paladar.

Especialment ideats per als professionals de l'hosteleria, els grans formats de Pastoret permeten oferir als seus clients un producte d'alta qualitat, distintiu i d'elaboració artesanal, amb la textura i cremositat característiques de Pastoret. Aquestes presentacions són pràctiques i versàtils i, són una base ideal perquè cada professional aporti el seu toc creatiu, tant en l'elaboració de postres com en la preparació de receptes. 

Seguint la tendència dels Iogurts l'Estil Grec, on els grans formats guanyen cada vegada més adeptes, hem creat el format d'un quilo. La mida ideal per als amants del iogurt Grec i per a aquells que segueixen dietes amb alt contingut proteic que en Pastoret és, a més, un gran plaer. També hem eliminat el sucre per adaptar-nos més a les tendències saludables de consum.

A més, hem creat el Iogurt a l'Estil Grec 0% sense matèria grassa i sense sucres afegits. També té un alt contingut en proteïnes, la qual cosa ho fa ideal per cuidar-se, seguint un estil de vida saludable i una alimentació variada i equilibrada.

//

[ES] Como expresa nuestro distintivo “Empresa Artesanal Alimentaria”, en Pastoret elaboramos productos lácteos que recogen lo mejor de la tradición. Además, nuestra inquietud por proponer nuevos productos, nos ayuda a crear combinaciones de sabores y texturas inéditas, capaces de sorprender al paladar.

Especialmente ideados para los profesionales de la hostelería, los grandes formatos de Pastoret permiten ofrecer a sus clientes un producto de alta calidad, distintivo y de elaboración artesanal, con la textura y cremosidad características de Pastoret. Estas presentaciones aportan practicidad y versatilidad y son una base ideal para que cada profesional añada su propio toque creativo, tanto en la elaboración de postres como en la preparación de recetas. 

Siguiendo la tendencia de los Yoghourts al Estilo Griego, donde los grandes formatos ganan cada vez más adeptos, hemos creado el formato de un kilo. El tamaño ideal para los amantes del Yoghourt Griego y para aquellos que siguen dietas con alto contenido proteico que en Pastoret es, además, un gran placer. También hemos eliminado el azúcar para adaptarnos más a las tendencias saludables de consumo. 

Además, hemos creado el Yoghourt al Estilo Griego 0% m.g. y sin azúcares añadidos. También tiene un alto contenido en proteínas, lo que lo hace ideal para cuidarse, siguiendo un estilo de vida saludrable y una dieta variada y equilibrada. 


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta