<< VOLVER AL LISTADO
IMPERIA FOIE GRAS (L'ART DEL BON GUST)
CONSERVES
PROGUST SL
AV. MAS VILÀ 102, N1 RIUDELLOTS DE LA SELVA, 17457 GIRONA 1
PAB 5 STAND 549

IMPERIA Foie gras es constitueix a Riudellots de la Selva (Girona) a principis dels 90 fruit de la unió de dues famílies de reconeguda experiència en el sector Delicatessen i amb un profund coneixement del mercat del Foie gras.

Actualment IMPERIA Foie gras es troba posicionada ampliament en el mercat nacional espanyol mentre s'introdueix i es consolida en mercats internacionals altament competitius.

La seva planta d'elaboració compta amb unes instal·lacions totalment adaptades a les necessitats d'un producte tan delicat com és el Foie gras, amb espais d'atmosfera controlada y estrictes controls de qualitat en cada un dels processos productius, que permeten garantir la màxima qualitat, traçabilitat i seguretat alimentaria en tots els seus productes, des de l'origen de la matèria prima fins el producte final. Això la fa mereixedora de la Certificació IFS Food, el major referent a nivell internacional en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

..................................................................................................................................................

IMPERIA Foie gras se constituye en Riudellots de la Selva (Girona) a principios de los 90 fruto de la unión de dos familias de reconocida experiencia en el sector Delicatessen y con un profundo conocimiento del mercado del Foie gras.

En la actualidad IMPERIA Foie gras se encuentra posicionada ampliamente en el mercado nacional español y se está introduciendo en mercados internacionales altamente competitivos.

Su planta de elaboración cuenta con unas instalaciones totalmente adaptadas a las necesidades de un producto tan delicado como el Foie gras, con espacios de atmósfera controlada y estrictos controles de calidad en cada uno de los procesos productivos, que permiten garantizar la máxima calidad, trazabilidad y seguridad alimentaria en todos sus productos, desde el origen de la materia prima hasta el producto final. Ello le hace merecedora de la Certificación IFS Food, el mayor referente a nivel internacional en materia de Calidad y Seguridad Alimentaria.

 


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta