<< VOLVER AL LISTADO
LA SELECTA GASTROCULTURA
DISTRIBUCIÓ ALIMENTS
LA SELECTA CONT. GAST, S.L
C. JOAN VILAREGUT, 9- POL.IND. EL VERDAGUER MANLLEU, 08560 BARCELONA 2
PAB 1 STAND 125

La Selecta #Gastrocultura és una empresa de distribució alimentària que ofereix assessorament i solucions de confiança, qualitat i proximitat a cuiners i professionals del sector HoReCa i botigues especialitzades. La seva tasca consisteix a buscar els millors productes, directament dels elaboradors, per oferir-los al client amb totes les garanties i amb l’objectiu de simplificar al màxim la feina dels professionals de l’hostaleria i la restauració. Aquest any l'empresa celebra el seu 30è aniversari. 

//

La Selecta #Gastrocultura es una empresa de distribución alimentaria que ofrece asesoramiento y soluciones de confianza, calidad y proximidad a cocineros y profesionales del sector HoReCa y tiendas especializadas. Su tarea consiste en buscar los mejores productos, directamente de los elaboradores, para ofrecerlos al cliente con todas las garantías y con el objetivo de simplificar al máximo el trabajo de los profesionales de la hostelería y la restauración. Este año la empresa celebra su 30 aniversario.

 

Carn de vaca madurada: som experts en carn madurada. Carns de vaca madurades en sec a les nostres cambres de maduració seguint un procés totalment controlat d’humitat i temperatura que aporta textura, melositat i sabor intens a la carn

Productes I+D Gastronomia: solucions culinàries per al sector gastronòmic. Ampliem la nostra gamma de melosos amb el melós de xai que s'afegeix al de vedella i al de porc. Són bases culinaries que donen resposta a les necessites del sector. 

//

Carne de vaca madurada: somos expertos en carne madurada. Carnes de vaca maduradas en seco en nuestras cámaras de maduración siguiendo un proceso totalmente controlado de humedad y temperatura que aporta textura, jugosidad y sabor intenso a la carne. 

Productos I + D Gastronomía: soluciones culinarias para el sector gastronómico. Ampliamos nuestra gama de melosos con el meloso de cordero que se añade al de ternera y el de cerdo. Son bases culinarias que dan respuesta a las necesitas del sector.

 

La Selecta #Gastrocultura ofereix un ampli catàleg agrupat en set famílies de productes de qualitat: peixos, fruita i verdura, xocolatada i cafès, formatges i derivats làctics, productes de la terra i carns, que és l'especialitat de l'empresa: 

I+D Gastronomia desenvolupa i distribueix bases culinàries que aporten solucions al sector gastronòmic. Facilita, agilitza i millora la gestió a la cuina, soluciona les puntes de feina i complementa l'oferta gastronòmica. Solucions útils amb molta versalitat que poden utilitzar-se per elaborar aperitius, entrants o segons plats. 

//

La Selecta #Gastrocultura ofrece un amplio catálogo agrupado en siete familias de productos de calidad: peces, fruta y verdura, chocolatada y cafés, quesos y derivados lácteos, productos de la tierra y carnes, que es la especialidad de la empresa: Arotz, Ràfols, Illy, Angelo, Ponthier, Carpier, Illa de Riu, Chocovic, San Nicasio, Collverd, Oleum Flumen, Artipasta, Premium Shellfish, Can Garús, Garofalo, Rimarts Cava, Socchef, Hamburguesas Eizaguirre, Cellers Avgvstvs Forvm, Don Bocarte, Anxoves El Xillu. 

I+D Gastronomía desarrolla y distribuye bases culinarias que aportan soluciones al sector gastronómico. Facilita, agiliza y mejora la gestión en la cocina, soluciona las puntas de trabajo y complementa la oferta gastronómica. Soluciones útiles con mucha versatilidad que pueden utilizarse para elaborar aperitivos, entrantes o segundos platos.


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta