<< VOLVER AL LISTADO
SANDRO DESII
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
SANDRO DESII ACTIVIDADES GASTRONOMICAS SL
POL IND CAN SEDO C/MANYANS 1 ESPARREGUERA, 08292 1
PAB 2 STAND 260
Il gelato Italiano a Sandro Desii és un retorn a l’artesania amb més de 60 gustos entre gelats cremosos i sorbets, que combinats amb la varietat de productes de la natura i receptes innovadores, dona lloc a creacions originals i exclusives. En el món de la pasta, la creativitat també és un valor: partim del “made in Italy” per elaborar, amb sèmola de blat dur d’origen italià, pasta seca amb un procés lent i a baixa temperatura i productes amb farcits d’alta qualitat, en alguns casos, amb massa mare. A Sandro Desii la imperfecció és el segell de l’artesania.
CREMOSOS AOVE_ Gelats amb base d'AOVE, Oli d'oliva extra verge_ sense llet i vegans. GELATS I SORBETS SANDRO DESII PASTA AMB FARCITS REVOLUCIONARIS PASTA AMB SÈMOLA DE BLAT DUR D'ORIGEN ITALIÀ I AMB MASSA MARE PASTISSERIA GOURMET
Amb un coupage d’olives de primera collita neix la nova línia de GELATS AMB AOVE, que és exclusiu i registrat per Sandro Desii. Un procés pioner a la cultura del gelat, amb una recepta revolucionaria, resultat de la investigació i elaboració, sempre artesanal, que els hi aporta una textura més cremosa i nutrients derivats de l’oli ja reconeguts a més de incrementar exponencialment el gust dels gelats. És una línia vegana, perquè no porten llet i és apta per a totes les intoleràncies. Varietats: Cremòs d'Aove de xocolata amb flor de sal i nibs de cacao; Cremòs d'Aove de Tomaquets madurs, Cremòs de Gran Aove, Cremòs de Cacauets torrats, etc.
SANDRO DESII

PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta