<< VOLVER AL LISTADO
MAS MONTSENY
OLI
MAS MONTSENY
C. SANTIAGO RUSIÑOL, 1 TARRAGONÈS, 43760 TARRAGONA 1
PAB 1 STAND 153
NOU OLI D'ALVOCAT + OLIS D'OLIVA PREMIUM. El Molí d'oli Mas Montseny de tradició familiar des de 1940 especialitzat en els olis d'oliva verge extra premium. Olis premiats nacional i internacionalment entre els que destaca el Mas Montseny Premium, premi a Millor Arbrquina del món al Top 100 mundial Evooleum 2018. Olis d'autor com "Padrí"la selecció dels olivers més centenaris del Camp de Tarragona (Medalla d'or a Olive Japan 2018) o el Cupatge ecològic de varietats catalanes "Oli Mare", producte de l'any a Origens 2017.
Producte de proximitat amb alt valor afegit ideal per maridar plats més aromàtics, sans, gustosos i innovadors. Destaca el Premi millor Arbequina al Top 100 mundial. Evooleum 2018. Mas Montseny Premium. -> I el Nou Oli d'Alvocat verge extra que es presentarà en primícia al Fòrum Gastronòmic, suau, doç i molt versàtil per la cuina.
ALVO, dins el projecte ALVO.CAT. El primer Oli d'Alvocat verge Extra seguint el procés d'extracció dels olis d'oliva premium. La presentació serà al Fòrum Gastronòmic 2018. Estand 153. Més informació a www.alvo.cat
Mas Montseny Premium, Oli Mare, Padrí i ALVO.

PRODUCTOS

OLI MARE

Oli d'oliva Premium, selecció ecològica de varietats catalenes. Premi ORÍGENS 2017. Millor Producte. Suau i molt aromàtic.

PADRÍ

Oli d'oliva d'autor. Selecció arbequins centenaris. Medalla d'or Olive Japan 2018. Fruitat intens.

MAS MONTSENY PREMIUM

Oli d'oliva gama alta. Selecció 100% Arbequina 100% Verda. Millor Arbequina del Món 2018 per la Guía Internacional Evooleum. Top 100 Best Olive Oils in the World. Top 3 millors fruitats. Silver Medal 2018 at London International Olive Oil Competition. Silver Medal, Best Packaging Evooleum. Elegant, Equilibrat, Harmònic, intensitat de notes verdes en fase olfactiva.

ALVO, OLI D'ALVOCAT VERGE EXTRA

El primer Oli d'Alvocat Verge Extra seguint el procés d'extracció del olis d'oliva premium. Partipant al concurs Innofòrum de Fòrum Gastronòmic on es presentarà aquest innovador producte de la més alta qualitat. Suau, dolç i molt versàtil. Coneix el projecte a www.alvo.cat
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta