<< VOLVER AL LISTADO
ARRÒS MOLÍ DE PALS
ARRÒS DE PALS SL
BARRI DEL MOLÍ, 1 PALS, 17256 GIRONA 1
PAB 5 STAND 566
Si avui en dia l’Empordà és conegut com a zona arrossera és gràcies a l’esforç dels pagesos de Pals. L’any 1984, la família Parals (família arrossera de diverses generacions) va decidir comprar el molí d’arròs de Pals, datat de l’any 1452. L’any següent va començar a comercialitzar el seu arròs i el d’altres pagesos de la zona amb una política d’empresa orientada cap al segle XXI.
Duem a terme una producció d’arròs respectuosa amb el medi ambient. El nostre cultiu agroambiental és molt restrictiu amb l’ús d’adobs i productes fitosanitaris. Així mateix, respectem el reglament CEE 2078/92 que imposa severes normes sobre el mètodes de producció agrària compatibles amb les exigències de la protecció del medi ambient i la conservació de l’espai natural. D’aquesta manera podem garantir que el nostre arròs és totalment natural i que no conté cap mena de conservant.
Arròs Molí de Pals està format per un equip de persones que treballem amb cura i rigor per tal d’aprofitar al màxim les qualitats úniques que ens ofereix el terreny i la climatologia de l’Empordà. Diàriament supervisem el creixement i el desenvolupament de la planta per buscar la màxima qualitat i el millor rendiment.

PRODUCTOS

ARRÒS RODÓ PERLAT

Degut a la quantitat de midó es ideal per cuinar tot tipus d’arrossos a la cassola i també arròs bullit. Absorbeix molt bé el brou o el suc durant la cocció, i una vegada cuit no es cova, conservant molt bé tots els aromes del plat. El temps de cocció oscil·la entre 15 i 17 minuts.

ARRÒS SEMILLARG CRISTAL·LÍ

Aquesta varietat és extraordinària per preparar amanides, paelles o altres plats en els quals la salsa es serveix a part. L’arròs de gra semillarg absorbeix menys suc durant la cocció. Una vegada cuit conserva molt bé la seva textura. El temps de cocció oscil·la entre 18 i 20 minuts.

ARRÒS INTEGRAL

De gra també rodó, es considera més natural perquè només s'elimina la pellofa externa i no passa per cap procés de blanqueig. És dels pocs aliments que conté els aminoàcids essencials per al cos humà: és ric en fibres, sals minerals i vitamines B1, B6 i E. Necessita una cocció més lenta i prolongada (de 35 a 40 minuts), tot i que si es vol escurçar la cocció es pot fer deixant-lo en remull el dia anterior.
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta