News!

GIRONA 18 // Noves incorporacions al programa d'actividades

26/04/2018
GIRONA-18--Nuevas-incorporaciones-en-el-programa-de-actividades

Rodolfo Guzmán, un dels cuiners llatinoamericans més valorats

Rodolfo Guzmán (restaurant Boragó, Santiago, Xile) ocuparà un lloc destacat en les activitats del Fòrum Gastronòmic Girona 2018. El prestigiós xef xilè oferirà una magnífica ponència a l’Auditori el dilluns 19 de novembre. Un dels màxims exponents de la cuina d’avantguarda de Xile, Guzmán ocupa el 5è lloc en la mediàtica llista dels 50 Best d’Amèrica Llatina.

Juan Moll, encapçala el programa d'activitats dedicat al servei de sala

Juan Moll, cap de servei del Grup Robuchon, encapçala el programa d’activitats dedicat al servei de sala. Responsable de l’organització de sala de tots els establiments que el grup del famós cuiner francès Jöel Robuchon (31 estrelles Michelin, el cuiner que més en té de tot el món) té repartits arreu del planeta, Moll fa gala d’unes dots, d’un talent i d’una capacitat de comunicació absolutament brillants. La ponència, que tindrà lloc el dilluns 19, serà d’alt interès per a directors de sala, maîtres, cambrers i sommeliers.

Tots ells se sumen al programa d’activitats que ja compta amb Joan Roca, Paco Pérez, Jordi Cruz, Maria José San Román o Begoña Rodrigo, entre d’altres. A més de la italiana Antonia Klugmann o la francesa Adeline Grattard. Un any més al Fòrum Gastronòmic hi haurà nombroses activitats entre les que destaquen sessions magistrals de cuina en directe protagonitzades per reconeguts cuiners i cuineres, tallers amb tast, premis i concursos, etc. I també una fira en la que hi participaran les millors empreses del sector foodservice, des d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i l’artesania alimentària.


Volver
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta