News!

GIRONA 18 // UDON i Fòrum Gastronòmic s’uneixen per celebrar els Asian Culinary Awards

03/07/2018
GIRONA-18--UDON-y-Fòrum-Gastronòmic-se-unen-para-llevar-a-cabo-los-Asian-Culinary-Awards

Asian Culinary Awards – UDON & Fòrum Gastronòmic és el certamen, fruit de l'aliança entre UDON Noodle Bar & Restaurant i el Fòrum Gastronòmic, que buscarà la millor recepta de cuina asiàtica del país elaborada per un professional del sector. La competició se celebrarà el diumenge 18 de novembre a les 12:30h al Palau de Fires de Girona, i aspira a convertir-se en una de les cites ineludibles de l'any en l'àmbit gastronòmic.

La relació entre UDON i Fòrum Gastronòmic, un dels esdeveniments més importants i prestigiosos del circuit gastronòmic, va néixer fa ja 3 anys, quan la cadena de restaurants va celebrar la primera edició del concurs. L'èxit d'assistència i participació durant els darrers 2 anys han afavorit aquest acord, pel qual Fòrum s'implica en l'organització d'aquest nou certamen anomenat Asian Culinary Awards - UDON & Fòrum Gastronòmic.

Entre les novetats, cal destacar que aquest any el concurs estarà exclusivament obert a cuiners en actiu i a estudiants i professionals de la restauració. Els participants hauran d'elaborar un plat de cuina asiàtica, vàlid per ser present a la carta dels restaurants UDON, davant d'un jurat professional que valorarà la millor creació tenint en compte l’originalitat, l’harmonia, el contrast de sabors i la combinació d'ingredients. Entre els membres del jurat hi haurà Marc Ribas, xef i presentador dels programes de TV3 Cuines i Joc de Cartes.

Els interessats a participar es podran inscriure a partir del 15 de setembre a través de la pàgina web del concurs que tindrà lloc a l'espai Àgora del Fòrum Gastronòmic Girona, el qual se celebrarà del 18 al 20 de novembre al Palau de Fires i Palau de Congressos de Girona. El guanyador i els dos finalistes obtindran premis per valor de 5.000 €. El concurs, que es podrà seguir també en streaming a través de les xarxes socials de la cadena, pretén celebrar la seva posada de llarg el proper 2019 coincidint amb la celebració dels 20 anys de Fòrum Gastronòmic, el 15è aniversari d’UDON Noodle Bar & Restaurant i la celebració del certamen a Fira de Barcelona.


Volver
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta